Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Follow the Red” la Red Hat
Asociaţia Prisma  - Miercuri, 25 Aprilie 2012

O nouă expoziţie sub egida Asociaţiei Artiştilor Fotografi „Prisma”, organizată în locul deja obişnuit, la cafeneaua Red Hat de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr.3.

Titlul şi tema expoziţiei se potrivesc cum nu se poate mai bine în acest mediu, „Follow the Red”, cuprinzând 21 de lucrări ale Iuliei Barbu, o „stranieră” a Asociaţiei Prisma, care trăieşte de mai mult de un deceniu la Braşov.

 

„A apărut ca rezultat al pasiunii pentru fotografia de stradă. În teorie, strada te izbește cu opulența subiectelor fotografice – de cele mai multe ori extrem de serioase – pe care le poți aborda. În practică, se întâmplă să te trezești că nimic din ceea ce vezi nu te mulțumește, nu se ridică la nivelul așteptărilor tale de fotograf cu pretenții.

Renunți pentru moment, însă după o vreme începi să vezi... roșu în fața ochilor. Un hidrant, un cozoroc, o jachetă, o pereche de bascheți, o jucărie... Te prinzi în jocul roşului și începi să îl iei în serios. Îl urmărești, îl vânezi, îl abandonezi o zi, trei luni, un an, îl cauți iar pentru că îți e dor de joc, de emoție, de simplitatea lucrurilor”
– explică artista.

 

Fotografiile pot fi admirate la Red Hat până la sfârşitul lunii mai.

1338 vizite
Distribuie pe